На Львівщині зупинили 4 фури зі сміттям, яке мали везти на полігон в Коростенський район

  У селі Сілець Львівської області 6 травня журналісти та активісти зупинили 4 фури з львівським сміттям. В документах у водіїв кінцевим місцем вивантаження відходів вказано село Грозине Коростенського району Житомирської області.

   Про це повідомляє zhitomir.info з посиланням на сторінку ЕхоЧГ у Facebook.

  «Отож, пам'ятаєте чотири фури зі сміттям, які вчора зупинились у селі Сілець? Водії відмовлялись показувати поліції будь-які документи на вміст вантажівок. А одна із машин спробувала втекти уночі з місця. Спіймали її у Великих Мостах. Там і вдалось з'ясувати, що віз водій саме відходи. Як повідомив депутат Червоноградської міської ради Олександр Клімов, кінцевий пункт тіра було село Грозине Коростенського району Житомирської області. І ми вирішили з'ясувати, чи дійсно на тамтешньому полігоні чекали львівське сміття», – йдеться у повідомленні.

  У коментарі Житомир.info голова Коростенської РДА Юрій Тарасюк пояснив, що такі випадки не поодинокі, на полігон в Грозине вже хотіли вивантажити львівське сміття.

  «У селі Грозине згідно акту на постійне користування, земля рішенням сільської ради передане в постійне користування місту і розпорядження здійснює місто. Звертався до мера, бо особисто затримував три автомобілі, які вже встигли вивантажитись і ми їх на штраф майданчик відправили, щоб встановлювати обставини. Дійсно виявили товарно-транспортні накладні, на підставі яких здійснювалося перевезення, де кінцевим пунктом відвантаження було зазначено Грозине. Поліція надала запит до Коростенської міської ради і виконавчий комітет надав відповідь, що керівництво здійснює Коростенське комунальне виробниче господарське підприємства – КГВП. Його керівник Журавський привіз в поліцію документи і надав пояснення, що ніякого договору не існує, то підробні документи. Коли місцеві жителі не перекривають в’їзд в Грозинське сміттєзвалише, то сміття вивантажується на сміттєвому полігоні, яке належить Коростеню. Коли активісти починають працювати і автомобілі їдуть сюди, відвантажитись вони не можуть, кошти заплачені, автомобілі вже приїхали, вони починають де попало вивантажуватись», – розповів Юрій Тарасюк.

  За словами місцевих журналістів, ці затримані чотири фури хотіли завезти в ангар в Червонограді.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework