На кар’єрі знайдено тіло коростенця, який зник 21 квітня

  9 травня, в Коростені на кар’єрі знайшли тіло хлопця, який зник 21 квітня. В родині коростенців сталась справжня драма - на тлі побутової суперечки втратили життя двоє чоловіків.

   Про це "Коростень today" дізнався від родичів загиблого коростенця, який зник наприкінці квітня.

  Як стверджують наші співрозмовники, В'ячеслав не з'явився вдома 21 квітня. Саме в цей день до нього приїхав брат дружини, яку зниклий образив, і обіцяв з В'ячеславом серйозно поговорити. Але кривдника вони так і не дочекалися, він зник.

  "А буквально тиждень тому помер той самий брат дружини зниклого, який збирався заступиться за сестру," - каже наш співрозмовник.

  "Він повісився" - додав співрозмовник.

  "Після звернення матері зниклого до поліції правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ, у рамках якого проводили першочергові слідчо-розшукові заходи. Так, поліцейські встановили осіб, які востаннє бачили хлопця, та відтворили події дня 21 квітня.   З’ясувалося, що увечері, близько 19:00, зниклий підсів у машину до знайомих парубків і вони разом кудись поїхали. За наявною інформацією, чоловіки побували на місцевому автодромі, де між ними у ході конфлікту сталася сутичка, - додають у поліції.

  - Нині уже встановлено, що у результаті з’ясування стосунків зниклий отримав травму голови, яка стала для нього смертельною, - розповів начальник Коростенського відділу поліції Дмитро Гаращенко. – Тобто ми чітко розуміли, що на момент звернення матері до нас хлопця, на жаль, уже не було в живих. Але залишалось відкритим питання, де знаходиться його тіло.

  За зібраними слідчими, оперативниками та експертами свідченнями та матеріалами вдалося встановити, що після автодрому автомобіль, в який сів розшукуваний, перемістивсь до місцевого кар’єру.

  Поліцейським вдалось встановили місце затоплення хлопця та 9 травня його тіло вилучили з водойми. За висновком судово-медичної експертизи, смерть останнього настала внаслідок тяжкого ушкодження голови.

  У ході розслідування кримінального провадженя, поліцейські зібрали докази причетності до діяння двох осіб. Їм оголошено відповідні підозри".

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 12/05/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework