У Житомирському районі потрійне ДТП. ФОТО

  Дорожньо-транспортна пригода сталася 12 травня близько 15:50 на автошляху Житомир-Чернівці в с. Висока Піч Житомирського району. У результаті зіткнення травми отримали двоє людей.

   На місці події працювала слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції.

  Попередньо, водій автомобіля «Фіат», 47-річний житомирянин, при виїзді на перехрестя, не надав перевагу в русі автомобілю «Ніссан» під керуванням 37-річного жителя Волинської області. Водій останнього, намагаючись уникнути прямого удару, допустив дотичне зіткнення з «Фіатом», а потому – з автомобілем «ВАЗ», за кермом якого перебував 61-річний житель обласного центру.

  Унаслідок ДТП травми отримали водій та 65-річна пасажирка ВАЗа, жінку ушпиталили до житомирської міської лікарні. 

  Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває подальше встановлення обставин події.

  Поліція звертається до водіїв: під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. При потребі виконати маневр, не забувайте переконатися, що це буде безпечно для всіх учасників руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Житомирі загорівся балкон багатоповерхівки. ФОТО


Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 13/05/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework