Від кулі снайпера загинув 24-річний військовий Новоград-Волинського 12 окремого полку оперативного забезпечення

  У зоні ООС на території Луганської області 13 травня від кулі снайпера загинув військовий 12 окремого полку оперативного забезпечення «Оперативне командування «Північ», який дислокується у Новограді-Волинському Житомирської області.

   Про це 14 травня повідомляє zhitomir.info  з посиланням на на сайт Української Правди з посиланням.

  «Старший солдат Олександр Карпика, 1996 р.н., загинув 13 травня під час виконання службових обов’язків у складі сил та засобів ООС на території Луганської області. Військовослужбовець отримав вогнепальне наскрізне проникаюче поранення від кулі снайпера. Під час операції врятувати життя бійця не вдалося», – йдеться у повідомленні.

  Нардеп Лариса Білозір на своїй сторінці у Facebook зазначила, що загиблому було 24 роки, він входив до 30-ої бригади Новоград-Волинської військової частини. В армії прослужив чотири роки. Ще не був одружений.

  У коментарі Житомир.info прес-офіцер 30 окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького уточнила, що Олександр Карпика служив у 12 окремому полку оперативного забезпечення.

  «Він військовослужбовець 12 окремого полку оперативного забезпечення Оперативне командування «Північ», місто дислокації – Новоград-Волинський. Військовий родом з Вінницької області, Тростянецький район село Буди. Проходив службу у нас з 2016 року. Військовослужбовець характеризується позитивно, добросовісний, герой України, можна сказати. Загинув трагічно при виконанні завдань: вогнепальне кульове наскрізне поранення живота з ушкодженням крупних кровоносних судин. Йому 24 роки. Народився 23.03 1996 року. З багатодітної сім’ї, є два брати і маленька сестричка, мама сама виховувала, має отчима», – розповів прес-офіцер 12 окремого полку оперативного забезпечення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Сході загинув військовий із Бердичівщини

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework