Вбивця закопав на подвір'ї: На Житомирщині знайшли труп чоловіка

  Тіло чоловіка, який кілька днів не з’являвся вдома, виявили закопаним у приватному домогосподарстві у с. Романівці. Поліцейські встановили, що смертельні поранення загиблому наніс його односелець.

  Підозрюваного у вбивстві оперативники розшукали та затримали на Рівненщині. Нині триває подальше досудове розслідування.

  8 травня до Бердичівського відділу поліції звернулись рідні 53-річного жителя с. Романівки із повідомленням про його зникнення. За словами свідків та очевидців, останній раз чоловіка бачили 6 травня у компанії односельців, з якими він вживав спиртне. З тих під чоловік додому не з’являвся.

  Опрацьовуючи отриману інформацію, поліцейські виявили за одним з приватних будинків села закопане тіло зниклого, під час огляду якого виявили численні рани.

  Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

  У ході першочергових заходів поліцейські з’ясували, що під час розпивання спиртного в будинку 41-річного місцевого жителя між загиблим та господарем виник конфлікт, у ході якого останній завдав опоненту смертельні поранення. Надалі, аби приховати злочин, він закопав загиблого за будинком.

  - Оперативники карного розшуку розпочали розшук підозрюваного у вбивстві та встановили, що він може перебувати у рідних на Рівненщині, - розповідає начальник Бердичівського відділу поліції Олег Мельничук. - Уже вранці 12 травня ми разом з колегами з сусідньої області затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

  Нині триває подальше досудове розслідування, вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

  Законодавством вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

  Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework