У яких школах Житомирщини оновлять їдальні за рахунок субвенції

  Цьогоріч у 16 школах Житомирщини мають оновити харчоблоки за рахунок освітньої субвенції з держбюджету. Перелік шкіл, які отримають фінансування, вже затвердили. Всього їх – 608, у Житомирській області – 16.

  Серед закладів освіти Житомирщини, які отримають кошти освітньої субвенції у 2020 році за напрямом «Ремонт та придбання обладнання для їдалень (харчоблоків) закладів загальної середньої освіти»: Іршанський НВК «Гімназія-дошкільний навчальний заклад», Романівська гімназія, Житомирська ЗОШ №30, Пісківська школа, Овруцька школа №1, Ємільчинська школа №1, Радомишльська гімназія, Словечанська школа, Червоненська ЗОШ, Попільнянський ліцей, Глибочицький ліцей, Баранівський ліцей №1, Олевська школа №3, Миропільська гімназія, Городницька ЗОШ І-ІІІ ступенів та Хорошівський ліцей №1.

  Під оновленням харчоблоку розуміється: ремонт чи купівля обладнання для їдалень. Субвенцію можуть отримати не всі школи, а лише ті, які підпадають під певні умови. З них найближчі до нашої території:

  • ·опорні заклади освіти з кількістю учнів не менше 200 осіб (без урахування учнів у філіях);
  • ·заклади освіти, розташовані у районах та об’єднаних територіальних громадах, із кількістю учнів не менше 200 осіб;
  • ·закладів освіти, розташовані містах обласного значення та ОТГ з адміністративним центром у місті обласного значення, з кількістю учнів не менше 400 осіб, а також закладів освіти, фінансування яких здійснюється з обласного бюджету.

  Як саме оновлять харчоблоки стане відомо вже після надходження субвенції та завершення робіт.

Офіс реформ у Житомирському РВ АМУ

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework