У Житомирі мешканці багатоповерхівки протестували проти сміттєзбірного майданчика під будинком

  Близько 30 мешканців багатоповерхівки по Лесі Українки, 38Б протестували проти встановлення біля свого будинку майданчику для збору сміття. Кажуть, що баки мають встановити за кілька десятків метрів від їх під’їзду, а там поруч дитячий майданчик і зона відпочинку.

   Внутрішньопід'їздні сміттєпроводи мешканці багатоповерхівки заварили майже десять років тому, бо через них у будинку стояв постійний сморід, розповіла місцева жителька Зінаїда Данилко. Сміття виносили у баки, розташовані поруч, та коли майданчик для збору сміття почали облаштовувати біля їх будинку – вийшли на акцію протесту. Кажуть – тепер до них під вікна своє сміття зноситимуть жителі сусідніх будинків, і до квартир повернеться постійний сморід, - розповідає suspilne.media.

У Житомирі мешканці багатоповерхівки протестували проти сміттєзбірного майданчика під будинком

  Зінаїда Данилко: "Це найменша територія – дивіться, де лавка ось поруч стоїть, діти – у них під носом буде сміття. Тому ми й постали тут. І колодязі ось каналізаційні, теплові – їх один за одним будуть проломлювати – і в нас без кінця води не буде, тепла не буде".

У Житомирі мешканці багатоповерхівки протестували проти сміттєзбірного майданчика під будинком

  Після спілкування жителів багатоповерхівки із представниками міської ради вирішили, що баки встановлять в приміщеннях для збору сміття із сміттєпроводів у під’їздах.

  Ігор Задорожній, в.о. начальника управління житлового господарства Житомирської міськради: "Хочемо зазначити, що перед тим, як закривати сміттєпровід, потрібно спочатку вирішити питання влаштування сміттєзбірного майданчика, щоб не порушувати інтереси інших людей. Співвласники багатоквартирного будинку 38А і 38Б готові відкрити власні сміттєкамери, аби розмістити там власні контейнери, як і користувались раніше. Тому з цим будинком ситуація вирішена, зараз ми пропрацьовуємо будинок 38 і потім будемо займатись будинком номер 40".

Автор: Дмитро Поліщук

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework