Просування справи з львівським сміттям в Новограді-Волинському та що зробили на полігоні ТПВ: останні новини

  Земельну ділянку, де відбувся скид сміття планують арештувати. Що ж стосується полігону ТПВ, то встановлюють камери та вводять в роботу електронні ваги для зважування сміття. 

  19 травня, т.в.о. Новоград-Волинмького міського голови Олена Пономаренко зустрілась із депутатами і розповіла про ситуацію із несанкціонованим скидом сміття на території колишнього м'ясокомбінату. Сміття знаходиться під арештом, як речовий доказ, а також готується ухвала, щоб накласти арешт на земельну ділянку. Окрім цього, присутні обговорили пропозицію щодо замовлення експертизи сміття, щоб визначити чи належить воно Львову, - розповідає novograd.city.

  На нараді перший заступник міського голови Сергій Колотов доповів, що на полігоні твердих побутових відходів вводять в роботу ваги та почали встановлювати відеокамери, за допомогою яких можна цілодобово спостерігати за сміттєзвалищем. Також на об'єкті вдосконалюють системи обліку сміття, що вивантажується на полігон ТПВ. Усі можливі під’їзні шляхи, крім головної дороги, планують заблокувати, викопавши траншеї. Нині шукають інвестора для облаштування лінії перероблювання сміття.

  До слова, після завершення карантину відбудеться обстеження комісією ДАБІ першої черги будівництва другого пускового комплексу полігону ТПВ, щоб запустити її в експлуатацію. 

  Нагадаємо, що нещодавно місцева влада звернулася до поліцейських, щоб вони перевірили повідомлення про новий несанкціонований скид сміття на території колишнього м'ясокомбінату. 

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Четверг, 21/05/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework