В області троє хворих на коронавірус – у важкому стані, один у Любарі – вкрай важкий

  Серед хворих на COVID-19 пацієнтів, які перебувають на стаціонарному лікуванні в медзакладах, є троє важких пацієнтів, з них один – у вкрай важкому стані. Вкрай важкий стан у чоловіка з Любара.

  Під час брифінгу в облдержадміністрації очільник обласного управління охорони здоров'я Микола Суслик розповів, що у вкрай важкому стані перебуває 67-річний житель Любара, який має супутню патологію та ускладнення внаслідок інфікування коронавірусом. Також один з важких пацієнтів перебуває на штучній вентиляції інвазивно, ще двоє – на кисневій підтримці, але наразі вони потребують інтенсивної терапії в лікувальних закладах, - передає suspilne.media.

  За добу, 21 травня, коронавірус підтвердили у 18 жителів Житомира, Коростишева, Коростеня, Романівського, Баранівського, Любарського, Житомирського та Черняхівського районів. 7 повторних проб вже інфікованих жителів Коростеня показали наявність хвороби в організмі.

  7 із 18 зареєстрованих за добу випадків - в Коростишеві, де 20 травня від коронавірусу помер 54-річний чоловік.

  "У Коростишеві ми обстежили всіх тих, хто був в контакті з пацієнтом, який, на жаль, помер. Контактні особи та члени їх сімей теж, на жаль, захворіли. Тому так – за останню добу в нас є семеро тих, хто захворів на коронавірус, і це було підтверджено ПЛР-діагностикою", – сказав Микола Суслик.

  Із семи жителів Коростишева, яким 21 травня підтвердили COVID-19, троє жінок віком 35, 56 і 80 років та четверо чоловіків віком 33, 51, 58 та 62 роки.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework