У Житомирі поліцейські охорони затримали гаражного крадія

  21 травня під час чергування поліцейські наряду реагування Управління поліції охорони в області затримали неподалік обікраденого гаража житомирянина з чужими речами у рюкзаку.  Нині у рамках розпочатого кримінального провадження триває з’ясування всіх обставин події.

  Близько 5-ї години ранку правоохоронціі отримали повідомлення про проникнення до приватного гаража. За словами заявника, у приміщенні було пошкоджено стіну та викрадено майно.

  Поліцейські прибули на місце події - в один з житомирських гаражних кооперативів. Власник приміщення розповів, що з його автомобіля було викрадено акумулятор, а також інструменти та інші речі.

  Під час обстеження прилеглої території інспектори помітили чоловіка з рюкзаком та сумкою в руках. Він заметушився та спробував втекти. Відтак поліцейські зупинили його для перевірки. Під час огляду у нього виявили викрадене майно.

  За таких обставин чоловіка затримали, на місце події прибула слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Всі обставини задокументували слідчі.

  Затриманого, 34-річного житомирянина, доставили до поліційного відділу для з’ясування всіх обставин. Відомо, що він вже був раніше засуджений за вчинення майнових злочинів.

  Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Законодавством за таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Управління поліції охорони в Житомирській області  

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework