У Житомирі для реконструкції водогону задіють 6 бригад водоканалу

  30 травня в Житомирі на добу відключать водопостачання, аби провести масштабні роботи в мережах. Щоб вкластися в строки, на ремонт водогону планують задіяти 6 бригад працівників "Житомирводоканалу". Після цього, 31 травня, в місті проведуть дезінфекцію мереж.

   Директор КП "Житомирводоканал" Андрій Нікітін розповів, чому для виконання робіт треба на такий час відключати місто від водопостачання, - йдеться у матеріалі suspilne.media.

  "Ми розпочнемо роботи із заміни засувок великого діаметру і реконструкції очисних споруд на тій ділянці, де знаходиться насосна станція другого підйому. Це та станція, яка подає воду у все місто. Маємо попрацювати із напірними колекторами за цією насосною станцією. Наші містяни часто запитують, чому треба на такий великий час залишати місто без води. А тому що 6-7 годин іде процес спустошення труб від води. Коли вода зійде, ми почнемо міняти запірну арматуру. Потім іде процес відновлення або заповнення системи водою – це займає від 2 до 3 годин. О 23.00 у суботу водопостачання буде відновлено. Після цього в неділю розпочнеться хлорування системи. В понеділок вже можна буде користуватися водою, як питною", – каже Андрій Нікітін.

  За словами Андрія Нікітіна, через стару запірну арматуру вода не рухається не під потрібним тиском і погано надходить до споживачів. Тому в цей день працівники "Житомирводоканалу" замінять 10 засувок діаметром від 150 до 400 міліметрів. Для виконання робіт планують задіяти 6 бригад працівників "Житомирводоканалу".

Автор: Володимир Шолдрук

Камера: Сергій Базилюк

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework