На Житомирщині відновили перевезення на міжобласних маршрутах

  З 1 червня на Житомирщині в рамках послаблення карантину поновили автобусне сполучення між областями. З автостанції №1 міста Житомира в перший день запланували близько 300 відправлень рейсових автобусів.

   Начальник Житомирської міської автостанції №1 Федор Дорощук розповів кореспондентам Суспільного, що в перший день роботи не всі перевізники встигали надати інформацію про відправку рейсів.

  Федір Дорощук: "З сьогоднішнього дня міжобласні маршрути місцевого формування поїхали на Київ і на Вінницю. Буде з Хмельницька перевізник і відправляється також рейс "Коростень-Вінниця". Всі інші перевізники ще не надавали інформацію. Телефонували, але про початок руху повідомлять додатково. Ажіотажу немає. Працює 3 каси, але навантаження на них немає".

  Пасажирка однієї з маршруток Юлія живе в столиці, в Житомир приїздить до родичів. Каже, що за період карантину змушена була значно менше відвідувати своїх рідних.

  Юлія: "Добирались як могли, іноді попутками, але страшно. А тепер з’явилися автобуси, тож, можна не боятися, а їздити надійно".

  Валерій - водій на маршруті Київ-Житомир розповів, що у перший день роботи після карантину в автобусах їздить мало людей.

  Валерій: "Працюю в перший день з ентузіазмом, але пасажирів дуже мало. Пасажирів пропускаємо тільки в масках . Маємо з собою дезінфектори. Машини, коли приїжджають з рейсу, то ми проводимо санітарну обробку. В перший рейс я сьогодні повіз одного пасажира. Перший час нам буде невигідно, будемо працювати в мінус. Але треба працювати, щоб люди бачили, що машини працюють. Очікуємо, що буде краще".

Авторка: Аліна Домбровська

Камера: Олександр Данилюк

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 02/06/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework