У Новоград-Волинському районі екологи хочуть призупинити зупинення діяльность полігону ТПВ

  Державною екологічною інспекцією скерована позовна заява про часткове зупинення діяльності полігону ТПВ у Новоград-Волинському районі.

   На виконання доручення Прем’єр – міністра України з 04 по 17 березня поточного року працівниками Державної екологічної інспекції Поліського округу проведено позапланову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства Комунальним підприємством «Шляхрембуд» Новоград – Волинської міської ради де виявлено грубі порушення експлуатації полігону в частині приймання та захоронення твердих побутових відходів в урочищі Ржатківка на території Чижівської сільської ради Новоград - Волинського району Житомирської області. Комунальному підприємству надано припис про усунення виявлених порушень. Посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

  Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу 20.05.2020 проведено перевірку виконання вимог припису. За результатами вказаного заходу державного нагляду (контролю) встановлено, що вимоги припису не виконані.

  Державною екологічною інспекцією Поліського округу підготовлено та скеровано до суду позовну заяву про застосування заходів реагування до КП “Шляхрембуд”, шляхом часткової зупинки діяльності, а саме: заборонити експлуатацію полігону в частині приймання та захоронення твердих побутових відходів в урочищі Ржатківка на території Чижівської сільської ради Новоград - Волинського району Житомирської області до моменту усунення грубих порушень вимог природоохоронного законодавства.

Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 03/06/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework