На Житомирщині 41-річний чоловік вбив 19-річну дівчину і застрелився сам

  В Новоград-Волинському районі 41-річний чоловік із мисливського обрізу вистрілив 19-річній дівчині у спину, після чого зробив постріл собі у груди. І дівчина, і чоловік загинули на місці.

   На місце загибелі двох людей у селі Тальки Новоград-Волинського району рідні дівчини принесли квіти. За версією поліції, вночі 29 травня 41-річний чоловік наздогнав 19-річну дівчину поблизу її будинку, між ними виникла сварка, яка закінчилася двома пострілами, - розповідає suspilne.media.

  Іван Запоточний, в.о. керівника Новоград-Волинського відділення поліції: "Між вказаним чоловіком та дівчиною були певні стосунки. За свідченням місцевих жителів, вони постійно сварилися, особливо, коли вживали спиртні напої, тобто фактично почався якийсь словесний конфлікт, який призвів до таких подій".

  Олександра, сусідка загиблої: "Різниця десь була близько хвилини, не більше. Далі був другий постріл. Потім я почула якісь крики – чую, що сусідка біжить, мама загиблої. Біжить туди на місце і кричить "нащо ж ти таке зробив".

  Марія, мати загиблої, каже, що 41-річний чоловік та її 19-річна донька знали один одного давно, але останнім часом часто сварилися. Коли вона прибігла на місце події, її донька вже була мертва, а поранений чоловік просив викликати "швидку".

  Марія: "Вона йшла додому і він, видно, десь там її перестрів, вона ще, мабуть, намагалась втекти від нього, бо постріл був їй в спину, а собі він вистрелив у груди. Я коли прибігла, вона лежала на спині, а він її обнімав і кричав, щоб її в лікарню везли. Я коли вийшла з хати, то почула, як він кричав, темно ж було і я бігла на той крик".

  На місці вбивства поліцейські вилучили обріз мисливської рушниці, який направили на дослідження. Також були призначені інші експертні дослідження. Зараз поліція з'ясовує причин вбивства.

Автор: Дмитро Поліщук

Фото та відео надане відділом комунікації Нацполіції в області

Новини Житомира

 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework