В Житомирі через ремонт на два тижні обмежать рух тролейбусів на Л.Качинського

  У Житомирі 4 червня розпочали повну заміну труб на теплотрасі по вулиці Леха Качинського. Ремонт має тривати близько двох тижнів. На цей час дорогу перекриють в одному напрямку. Рух тролейбусів обмежать.

   За словами керуючої аварійно-ремонтною дільницею Альони Кондратьєвої, старі труби прослужили 30 років, тепер їх треба замінити, - розповідає suspilne.media.

  Альона Кондратьєва: "Ми будемо ставити нову ізольовану трубу. Зараз готуємо ділянку до заміни, оскільки зараз проходить асфальтування доріг, то це треба зробити в першу чергу. Завтра почнемо демонтаж старої труби".

  Керівника підприємства "Житомиртеплокомуненерго" Дмитро Рогожин каже, що замінити труби мають впродовж двох тижнів.

  Дмитро Рогожин: "Це буде повна заміна труб у трьох камерах по Леха Качинського та Малій Бердичівській із перекриттям дороги в одному напрямку".

  Начальник управління транспорту і зв'язку Житомирської міської ради Костянтин Підпокровний розповів, як курсуватимуть тролейбуси під час ремонту теплотраси.

  Костянтин Підпокровний: "Тролейбусні маршрути №№5 і 15 курсуватимуть до вулиць Донцова та Леха Качинського і у зворотньому напрямку".

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework