У Житомирі, де рік тому зробили капітальний ремонт дороги, вже почав вибиватися асфальт. ВІДЕО

  На перехресті вулиць Корольова та Параджанова у Житомирі, де рік тому зробили капітальний ремонт дороги, вже почав вибиватися асфальт, та утворилися ями. В управлінні капітального будівництва міської ради кажуть, за ремонт даної дороги не відповідають та посилаються на область.  

   Подробиці у сюжеті sk1.tv.

  «Замовники — область, ми замовляли проект і передали проект на область... По Корольова робила «Автомагістраль», але вони, ті недоліки, які були в них, де вибився асфальт, вони їх виправили, ще тижні два назад, я це сам бачив, проїжджав... Всі капітальні ремонти 10 років гарантії» — розповів начальник управління капітального будівництва Житомирської міської ради В'ячеслав Глазунов.

  У Департаменті регіонального розвитку Житомирської   облдержадміністрації відповіли:

 «За інформацією відповідального спеціаліста, порушень конструктиву дорожнього покриття на проїзних частинах зазначених вулиць не зафіксовано. Поряд з цим, існують окремі дефекти на під'їзних шляхах та примиканнях. На даний час складено відповідні дефектні акти та надано підрядним організаціям для їх усунення. Крім того зазначаємо, що роботи на вищезазначених об'єктах не завершені в повному обсязі та не прийняті Замовником».

  До слова, ПП «Автомагістраль», яка здійснювала капітальний ремонт на вулиці Корольова, наразі проводить капітальний ремонт на вулиці Великій Бердичівській.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework