У Баранівці під час відпочинку на місцевому ставку втопилася 14-річна школярка

  9 червня в Баранівці на ставку біля лісництва під час відпочинку на воді втопилася 14-річна дівчина. За словами правоохоронців, загибла дівчина з багатодітної родини і була наймолодшою в сім'ї.

  Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському вдділенні поліції.

  ''9 червня близько 17.30 надійшло повідомлення про можливе утоплення на місцевій водоймі двох неповнолітніх дівчат: мешканки с. Стара гута, 2006 р.н, та  мешканки Києва, 2008 р.н. Згодом з'ясувалося, що одну з них вдалося врятувати'', - повідомили поліцейські.

  За попередньою інформацією, близько 15.00 компанія дітей відпочивала на ставку без нагляду дорослих. Хтось з них, начебто, почав тонути і двоє дівчат - 14-річна Ангеліна та 12-річна Дарія кинулися на допомогу, проте самі почали тонути.

  Тоді на порятунок дітей прийшли інші відпочивальники. Молодшу з подруг їм вдалося врятувати, проте старшу дістали з води вже без ознак життя.

  Реанімаційні заходи, які робили медики ''швидкої'', не дали результату.

  За словами правоохоронців, загибла дівчина з багатодітної родини і була наймолодшою в сім'ї. В той день вона разом з друзями без дозволу батьків пішла на водойму. Плавати дівчина не вміла. Інша потерпіла наразі перебуває в лікарні, загрози життю немає.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework