Конфуцій: «Посилати людей на війну ненавченими – означає зраджувати їх»

  На Житомирщині, у 95-ій окремій десантно-штурмовій бригаді Десантно-штурмових військ ЗС України відбувся навчально-методичний збір з командирами рот, батарей та їх заступниками.

  Метою збору стала перевірка рівня навченості з основних предметів бойової підготовки, та відпрацювання пропозицій щодо підвищення рівня готовності командирів рот, батарей та їх заступників.

  Так, офіцери-десантники щоденно оновлювали й поглиблювали свої теоретичні знання і практичні навички по усім основним військовим дисциплінам, у пункті постійної дислокації та у польових умовах.

  Програма зборів включала у себе фізичну, психологічну, тактичну, інженерну, вогневу, повітрянодесантну та спеціальну підготовку, військову топографію, тактичну медицину, а також виконання вправ водіння автомобільної та бронетанкової техніки. Варто зауважити, що практичне відпрацювання поставлених завдань відбувалось не лише у денний час, а й у нічну пору доби.

  Також, під час зборів, особлива увага була приділена саме організації підготовки до проведення занять, її методична частина, відповідна матеріальна база тощо.

  Один із керівників занять підкреслив: «Перш ніж щось вимагати від підлеглих, Ви самі маєте пройти не лише в теорії, а й на практиці кожен з етапів підготовки. Це допоможе Вам зрозуміти усі необхідні тонкощі у тому, чи іншому питанні».

95 та1

95 та1

95 та1

Служба зв’язків з громадськістю 95 ОДШБ 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework