На Житомирщині чоловік вистрілив в око сусідці, коли намагався вполювати кота. ВІДЕО

  Потерпіла впевнена, що кривдник поцілив у неї навмисно.

 

  Цілив у кота, а влучив у сусідку: в селі Морозівка на Житомирщині чоловік побачив на своїй огорожі чужого кота. Схопив пневматичну гвинтівку і вистрілив.  Кіт не постраждав, а от куля влетіла сусідці в око. Стрілець каже, що це сталося випадково, а от жертва певна, що сусід стріляв у неї навмисно, йдеться в сюжеті ТСН

https://1plus1.video/tsn-19-30/2020/tsn-za-20200611-u-seli-zhitomirskoyi-oblasti-cholovik-strilyav-u-kota-yakogo-pobachiv-na-svoyij-ogorozhi-a-vluchiv-u-susidku

  Постріл пролунав близько одинадцятої вечора, розповідає чоловік потерпілої Віктор Крук: "Почув крик, вискочив, а вона вже була на веранді, закрила око і кричала, що больно і око вибили".

  Чоловік одразу викликав "швидку". В лікарні кажуть, що куля потрапила жінці у куточок ока, пробила його і застрягла в носовій порожнині. "При огляді ротової і носової порожнини, там було кров затікання. Була загроза потрапляння кулі у черепну порожнину через отвір поранення", - розповідає в.о. головного лікаря Брусилівської ЦРЛ Омелян Кавтишов. Чи виймати кулю - лікарі ще не визначилися. Проте сподіваються, що зір пацієнтці вдасться зберегти.

  Олександр Титаренко, який стріляв з пневматичної гвинтівки, запевняє: навіть не підозрював, що поруч перебува його сусідка. Насправді його мішенню, каже, була не жінка, а її кіт, який йому постійно дошкуляє.

  "Ну коти і в сараї, прийдуть наложать в сараї, там кицька така ряба є. Я не хотів стріляти, люди добрі, повірте", - пояснює стрілець. 

  Проте поранена Наталія Крук, якій лікарі дозволяють спілкуватися лише телефоном, запевняє, що її кривдник знав про те, що вона біля огорожі, бо нібито якраз перед пострілом вона з ним заговорила.

  "Я ж до нього обізвалась, і він мені сказав, махнув отак лівою рукою, мовляв, забери її звідти, чи його звідтіля, і все. І це він підкинув цю рушницю, він навіть не прицілювався", - твердить потерпіла. 

  У поліції ж наразі схильні вірити сусідові. "Чоловік зізнався, добровільно видав зброю. Це випадковість. З яких причин - він не пояснював, таким чином намагався налякати котів. Її він не бачив", - каже т.в.о. начальника Брусилівського райвідділу поліції Сергій Сильчук.

  У родині потерпілої додають: котик на прізвисько Рижик вже двічі уникає біди: два роки тому їхній сусід стріляв по тварині і тоді довелося витягувати з киці кулю. Проте розслідувати ще й жорстоке поводження з тваринами поліція не збирається

  "Наразі на місці було питання не до котів, а питання було - з'ясування: хто, як, за що і про що", - додає Сильчук.

  За поранення людини чоловікові тепер загрожує до двох років обмеження волі. Його сусіди обурені і переживають, аби наступного разу випадковими жертвами полювання на котів не стали діти. 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework