Взяли під варту водія авто «Mitsubishi Lancer», підозрюваного у скоєнні  ДТП, унаслідок якої загинули четверо людей на Житомирщині

  11 червня 2020 року, прокуратурою Житомирської області забезпечено розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу водію, інспектору одного із слідчих відділень територіального відділення поліції, підозрюваного у скоєнні смертельної дорожньо-транспортної події.

  За результатом розгляду, ухвалою Хмельницького районного суду підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави.

  Як повідомлялося раніше, 23-річний водій, житель міста Овруча, інспектор поліції, у позаслужбовий час, рухаючись на автомобілі «Mitsubishi Lancer» по другорядній дорозі, виїжджаючи на головну, поблизу с. Скребеличі Овруцького району, не надав перевагу автомобілю «ЗАЗ ДЕО», який рухався по головній дорозі, скоївши з ним зіткнення.

  Унаслідок цього на місці дорожньо-транспортної події загинули четверо людей - водій «ЗАЗ ДЕО» та три пасажири, серед яких дитина віком 1 рік і 9 місяців. Ще одна пасажирка, матір загиблої дівчинки, та водій, що спричинив ДТП, отримали травми.

  За погодженням із процесуальним прокурором, 08.06.2020 особі повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб).

  Досудове розслідування проводить територіальне управління ДБР у місті Хмельницькому.

  Прокуратура Житомирської області здійснює процесуальне керівництво.

  Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework