Шкільний коворкінг «Мрії в дії» Баранівської ОТГ пошив на замовлення Програми «U-LEAD з Європою» 8,5 тисяч захисних масок

  Баранівський міжшкільний ресурсний центр «Мрії в дії» виконав свій перший тендер на пошиття захисних масок. 10 червня 8 500 захисних масок, були відправлені до регіонального центру Карітас в Києві.

  Швейний коворкінг став одним із переможців тендеру, який оголосив Міжнародний Благодійний Фонд Карітас України в рамках проєкту «Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

  «Завдяки гарній та швидкій роботі колективу Баранівського міжшкільного ресурсного центру, а також завдяки сучасному обладнанню, який був закуплений коштом ЄС в рамках проєкту " Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської ОТГ", нам вдалося справитися з нашим першим тендером вчасно та якісно. Я вдячний працівникам за те що всі працювали з гарною віддачею», – говорить Василь Назарчук, директор Баранівського МРЦ.

  Процес виготовлення масок кропіткий – викройка, оверлочування, зшивання, нанесення логотипу та пакування. Не зважаючи на проблеми, що виникали в процесі виробництва, працівники змогли виконати завдання вчасно.

  Нагадаємо, що міжшкільний ресурсний центр «Мрії в дії» Баранівської ОТГ, підприємство «Імпульс» з Олевської ОТГ та ФОП Марченко із села Пряжево виграли тендери на виготовлення захисних масок від Програми «U-LEAD з Європою».

  «Ці замовлення направленні на підтримку малого бізнесу громад, який в період пандемії, постраждав найбільше. Сьогодні громади об’єднують свої зусилля для подолання наслідків пандемії, і Програма допомагає практично», - наголошує Василь Невмержицький, керівник Житомирського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою».

  Крім того, Представництво ЄС в Україні та п'ять держав-членів ЄС – Німеччина, Швеція, Данія, Польща та Естонія – через Програму «U-LEAD з Європою» вже передали для медзакладів 936 ОТГ гумдопомогу для боротьби із розповсюдженням коронавірусу.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework