Чому в Житомирі так і не розпочалось будівництво сміттєпереробного заводу. ВІДЕО

  Будівництво виробничих приміщень сміттєпереробного заводу тут, за адресою проїзд Складський, мало розпочатись ще наприкінці лютого або ж на початку березня. Втім, наразі тут все ще пустир, а будівельної техніки не видно.

   Роботи із зведення сміттєпереробного заводу не розпочались через складну процедуру отримання усіх дозвільних документів, а також через те, що Державна архітектурно-будівельна інспекція перебуває в стані реорганізації. Так, затримку пояснює житомирський міський голова Сергій Сухомлин, - розповідає zhitomir.info.

  «Вчора у мене була зустріч із головою комітету Верховної ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування і ми обговорювали це дуже важливе для Житомира питання. Компанія «Tehnix» в понеділок подала всі документи на отримання дозволу на початок будівництва. Як тільки буде надано дозвіл, вони одразу готові почати там будівництво. Наразі ми чекаємо дозвіл від ДАБІ на початок будівництва. Втім, зараз по процедурі документи приймаються тільки «Новою поштою», вони розглядаються 30 днів і лише після цього надають відповідь. І кожна сторінка цієї великої папки документів може бути для того, щоб відмовити. Тому і вчорашня зустріч нам була важлива, щоб у Києві дійсно зрозуміли наскільки цей проєкт важливий для міста Житомира, та й загалом для України. Нам обіцяли допомогти проконтролювати і я вдячний Андрію Андрійовичу Клочко за допомогу місту Житомиру», - каже мер Житомира Сергій Сухомлин.

  До озвучування термінів початку робіт в муніципалітеті ставляться обережно, а міський голова каже: для початку хорватській фірмі «Tehnix», яка будуватиме сміттєпереробний завод у Житомирі, потрібно узгодити всі процедурні моменти.

  «Ми отримаємо дозвіл і потім зробимо окрему пресконференцію на якій вже сама компанія покаже плани по будівництву і його графік. Вони й самі зацікавлені в тому, щоб зробити це якомога скоріше, бо обладнання вже готове, стоїть і його потрібно забирати, кошти за нього вже сплачені. Вони самі зацікавлені в якомога найшвидшому старту роботи», - розповідає мер Житомир.

   Нагадаємо, у Житомирі на початку березня 2020 року мало розпочатись будівництво сміттєпереробного заводу.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 16/06/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework