У центрі Житомира через капітальний ремонт дороги виникли затори

  У Житомирі через ремонт дороги на вулиці Великій Бердичівській виникли затори. Рух тролейбусів цією ділянкою тимчасово скасували. Завершити капітальний ремонт планують до кінця серпня.

   Подробиці у матеріалі suspilne.media.

  Начальник міського управління транспорту та зв'язку Костянтин Підпокровний розповів, що ділянку дороги на Великій Бердичівській від Старого Бульвару до університету імені Івана Франка закрили чотири дні тому. За його словами, вулицю довелося повністю перекрити через ремонтні роботи водоканалу:

  "Об’їзд здійснюється вулицею Ріхтера. Водоканал прогнозує, що завтра уже буде закривати розкопку на Великій Бердичівській і відкривати цю частину, щоб пустити повноцінно хоча б в один бік рух тролейбусів. Основні фрезерувальні роботи підрядною організацією "Автомагістраль" та водоканалом будуть проведені, і до п’ятниці плануємо безпосередньо запустити рух транспорту".

У центрі Житомира через капітальний ремонт дороги виникли затори

  Повністю завершити ремонт Великої Бердичівської планують до кінця серпня. Про це Суспільному розповів начальник міського управління капітального будівництва В'ячеслав Глазунов:

  "Правий бік в напрямку вулиці Довженка відремонтований у повному обсязі. Зроблено пониження тротуарів, влаштовано два шари асфальтопокриття. На лівій ділянці влаштовано на 90% нижній шар покриття. Наразі підрядник іде за графіком. Протяжність усієї ділянки – один кілометр, квадратура становить близько сімнадцяти тисяч квадратних метрів. Орієнтовна вартість робіт за договором складає 23 мільйони 200 тисяч гривень. Я думаю, що затримок у роботі підрядника виникати не буде".

У центрі Житомира через капітальний ремонт дороги виникли затори

  Водій Андрій каже, що кожного дня їздить до мікрорайону Довженка – зранку та ввечері від вулиці Гагаріна до вулиці Шевченка рух транспорту ускладнений:

  "Я тут їжджу кожного дня, тому знаю, що зараз сюдою їздити не можна. Доводиться об'їжджати. Тут багато техніки і людей, але ремонт відбувається дуже повільно. Також не організовані об’їзди і роз’їзди, які треба було б організувати. Зараз вночі тепло, нікого немає – ремонтували б вночі".

  Водій Михайло Князь каже, що незручності є, але оскільки вони вимушені, то ставиться до них із розумінням:

  "Я вважаю, якщо роблять ремонт, то молодці, що роблять. Ці проблеми тимчасові, тому нічого страшного в цьому не бачу. Там не дуже великі затори. Це все не так критично, щоб про це говорити. Можна просто об’їхати цю ділянку".

  Галина Кульчицька проїжджає цю ділянку дороги громадським транспортом:

  "Зараз дорогу активно ремонтують, і я цьому дуже рада. Самі бачите, що затори є".

  Житомирянка Вікторія розповіла, що через затори маршрутки стали їздити повільніше:

  "Через затори маршрутка їде довше, в середньому, на десять хвилин. Але дорогу необхідно ремонтувати, тому можна перетерпіти".

Автор: Сергій Косюченко

Камера: Олександр Данилюк, Віктор Підвисоцький

Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 17/06/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework