​ Реконструкцію скверу на Польовій у Житомирі можуть закінчити до кінця літа

  Нові місця для відпочинку, тротуарна плитка та освітлення – такий вигляд сьогодні має сквер на площі Польовій. Ремонтні роботи, які були тимчасового зупинені через карантин, вже відновили.

 

   Реконструкцію фонтану «Космонавт» та громадського простору навколо нього планують закінчити до кінця літа, - йдеться у матеріалі zhitomir.info.

  «Були зроблені роботи по заміні плитці, облаштуванню майданчиків. Вже ставлять нові лавки, світильники, благоустрій зроблений майже на 90%. До кінця літа однозначно закінчать. На минулому тижні ми поставили термін, вони отримали аванс. Після отримання авансу маємо наміри, що за місяць вони закінчать, якщо погода дасть їм можливість зробити», - говорить радник Житомирського міського голови Олександр Черняхович.

  Наразі будівельники виконують оздоблювальні роботи в чаші фонтану та монтують лавки навколо нього.

  «Осталися такі основні роботи, як облаштування фонтану, наразі проходять роботи по заміні плитки, заміна обладнання, насоси. Воно все капітально ремонтується і змінюється, у нас буде лише пам’ятник старий, а все інше буде нове», - каже Олександр Черняхович.

  В муніципалітеті пояснюють, реконструкція була призупинена через брак коштів, наразі віднайшли можливість для подальшої реалізації.

  «На сьогодні частину грошей ми знайшли і частину грошей вони свої знайшли, і працюємо. Ми дали предоплату цьому підряднику - 2 млн грн це на закупку цього обладнання, яке потрібно, і матеріалів. Ще до кінця акти ми не прийняли, не перевірили і на сьогодні є заборгованість за нами десь 7-8 млн грн», - сказав Олександр Черняхович.

  Втім, за словами радника міського голови в рамках реконструкції не будуть встановлювати дитячі майданчики. Не зважаючи на те, що реконструкція ще не закінчилась в сквері вже чи мало відвідувачів.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework