У Новоград-Волинському районі від розряду блискавки спалахнув дім

  16 червня о 17:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному сіннику в с. Старошийка Житомирського району. По прибуттю рятувальників сінник був повністю охоплений вогнем.

   Крім того полум’ям вже перекинулось на перекриття недобудованого будинку – на загальній площі 100 кв. м. Суха та вітряна погода сприяла швидкому розповсюдженню вогню. Також ускладнювало процес гасіння велике пожежне навантаження сіном у споруді.

  Три години знадобилось бійцям ДСНС для ліквідації пожежі. Тривалий час пішов на розтягування сіна та розбирання зруйнованих полум’ям конструкцій для проливання їх водою. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено сінник та зазначену площу перекриття недобудованої оселі.

  Попередньо встановлено, що причиною пожежі стали дитячі пустощі з вогнем. Того дня малолітній онук господарів грався на подвір’ї, знайшовши сірники. Згодом сусіди побачили, що горить дерев’яний сінник, полум’я з якого перекинулось на недобудований житловий будинок.

  Цієї ж доби практично в той же час о 17:38 вогнеборці виїжджали на гасіння загоряння житлового будинку в с. Михіївка Новоград-Волинського району. Їхати від пожежної частини до вказаного населеного пункту близько 30 хв. На місці події з’ясувалось, що горить покрівля помешкання по всій площі – 108 кв. м. Зі слів очевидців загоряння сталось внаслідок розряду блискавки.

  О 20:20 пожежу вдалося ліквідувати, здійснивши два підвози води. Внаслідок неї полум’ям знищено покрівлю оселі. Бійці ДСНС не допустили перекидання вогню на сарай та дровітник, розташовані у кількох метрах від осередку займання.  

  Внаслідок обох пожеж загиблих та травмованих не виявлено.  

IMG 39149c810f0414e81aae5bc65631c22a V

IMG 07ccc0b51e76dd228856912f366420db V

У ДСНС України  у Житомирській області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework