На Житомирщині зареєстрували 24 смерть від коронавірусу

  22 червня в Житомирі померла 75-річна пацієнтка з коронавірусом. Це двадцять четвертий летальний випадок, зареєстрований в області, і четвертий – у Житомирі.

 

  Нагадаємо, 22 червня зранку Суспільне повідомляло про те, що в області зареєстрували дві смерті хворих на коронавірус. Під час брифінгу в облдержадміністрації очільник обласного управління охорони здоров'я Микола Суслик повідомив, що 22 червня зранку в Житомирі померла 75-річна пацієнтка з коронавірусом, яка мала 3 ступінь ожиріння та серцево-судинну патологію. Жінка 4 дні перебувала на апараті штучної вентиляції, але 22 червня померла. Це 24 летальний випадок від COVID-19, - повідомляє suspilne.media.

  Що стосується двох смертей пацієнтів з коронавірусом, про які пресслужба Житомирської облради повідомляла 22 червня зранку, то за словами Миколи Суслика, їх зареєстрували в Чуднівському та Житомирському районах:

  "Один випадок - по Чуднівській районній лікарні, там помер 83-річний житель Романівського району, який контактував із хворими на коронавірус. У чоловіка була супутня серцево-судинна патологія. По Житомирському району: теж людина із серйозною супутньою серцево-судинною патологією, 69 років, теж померла у суботу (20 червня – ред.). І сьогоднішній випадок (22 червня – ред.) - це випадок по першій міській лікарні Житомира".

  Микола Суслик розповів, що станом на 22 червня на стаціонарному лікуванні перебуває 96 жителів області, 11 з яких знаходяться у відділеннях інтенсивної терапії на кисневій підтримці. В тому числі, і один пацієнт, який підключений до апарату штучної вентиляції легень. Серед пацієнтів – 82 дитини, четверо з яких перебувають на стаціонарному лікуванні. Важких хворих серед медпрацівників також немає.

  Загалом, в області на коронавірус захворіли 1270 жителів області, 633 з яких одужали та ще 24 – померли.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework