На Житомирщині жінка через непорозуміння з родичами вирішила вкоротити віку собі та маленькій донечці

  На спецлінію «102» надійшло повідомлення від чоловіка про намір його сестри вчинити самогубство разом з 5-річною донькою. Заявник просив поліцейських врятувати обох, оскільки сам фізично не встигав дістатись до них.

   На щастя, правоохоронці були неподалік і вчасно вихопили жінку з дитиною з-під потяга.

  Нині уже відомо, що 45-річна жінка, жителька Романівського району, через непорозуміння з родичами вирішила вкоротити віку собі та маленькій донечці. У телефонній розмові з братом вона сказала про свій намір і поклала слухавку. Скільки чоловік не намагався знову зв’язатись з нею, жінка більш не відповідала. Згодом стане зрозуміло, що вона просто покинула телефон у будинку, а сама вирушила у напрямку колій.  Схвильований заявник зателефонував на «102» та розповів про ситуацію, повідомивши орієнтовні координати та можливий маршрут сестри.

  Цей виклик диспетчери терміново переадресували на поліцейських сектору реагування ПП Романівського відділення.

  - На щастя, ми були неподалік, всього за кілька кілометрів і відразу вирушили туди. Жінку з дитиною ми помітили далеченько від станції, вони рухались по колії, - розповідає поліцейський Віталій Ришівський. – Ми відразу побігли до них.

  Поліцейський Михайло Пясківський першим домчав до обох і виштовхав їх з колії. За мить там промчав потяг.

  - Уже потому ми поговорили з жінкою, яка мала явні ознаки сп’яніння. І вона не стала заперечувати очевидне та підтвердила, що збиралась вбити себе і дитину, - каже Михайло.

  І матір, і дитину оглянули лікарі. Дівчинку передали родичам, допоки соціальні служби вирішуватимуть питання її подальшого безпечного виховання. А відносно жінки поліцейські оформили адміністративні матеріали відразу за кількома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення. Триває подальша перевірка.

разом

За матеріалами ВК ГУНП у Житомирській області

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 23/06/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework