Орендар ставка, який застрелив 7 людей у Житомирській області, був тверезий і усвідомлював свої дії, - результати перших експертиз

  Місцевий житель с. Новоселиця Попільнянського району Анатолій Захаренко, який 21 травня розстріляв 7 осіб - компанію ветеранів та військовослужбовців, які приїхали порибалити на ставок був тверезий та розумів, що робить. У поліції отримали результати перших експертиз.

   Про це 23 червня під час брифінгу розповів начальник ГУНП у Житомирській області Юрій Олійник, - розповідає zhitomir.info.

  «Розслідування триває. Це резонансна і недопустима подія для держави. На сьогоднішній день нами отримано заключення лікаря-нарколога, який дав довідку про те, що на момент скоєння тяжкого злочину підозрюваний був не в стані алкогольного сп’яніння, він був тверезий. Призначено ряд експертиз, їх досить багато, але ми отримали одну із експертиз, це комплексна судово-психіатрична експертиза, яка дала результат, що на момент вчинення злочину і на сьогоднішній день, особа усвідомлювала свої дії, він розумів, що він діє і як він працює», – сказав Юрій Олійник.

  Також він повідомив про версії конфлікту.

  «Є декілька версій по причині конфлікту. До підозрюваного навідалися гості, вони раніше були знайомі, але двоє з гостей були вперше і познайомилися вперше. Однією із версій є те, що раніше не знайомі гості висловили претензію в тому, що підозрюваний проживав певний час на території Російської Федерації, що підозрюваний не захищав державу в антитерористичній операції і на фоні цього виникла в них конфліктна ситуація. Далі відпрацьовується ще ряд версій, які були раніше озвучені», – зазначив Юрій Олійник.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 23/06/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework