АМКУ постановив відмінити тендери на 616 мільйонів після скарги відхиленого «Ростдорстроя»

  17 червня колегія Антимонопольного комітету зобов’язала Службу автомобільних доріг у Житомирській області відмінити два тендери на реконструкцію дороги державного значення Н-03 Житомир-Чернівці загальною вартістю 616,24 млн гривень. Інформація про резолютивну частину рішення опублікована на сайті «Прозорро».

 

   ТОВ «Ростдорстрой» подало скаргу на допущення до тендеру трьох компаній: ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», ПрАТ «Хмельницьке ШБУ№ 56» та ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво», - розповідає nashigroshi.org.

  У своїй скарзі «Ростдорстрой» вказав, що ТОВ «ЕДБ», замість надання аналогічного договору з будівництва, реконструкції, капітального ремонту на автомобільних дорогах надало договір з будівництва Дністровської ГАЕС; окрім цього, у працівників ТОВ  «Енергетично-дорожнє будівництво» та ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» немає вищої освіти, а також не вистачає потрібного робочого стажу.

  За інформацією скаржника, ПрАТ «Хмельницьке ШБУ№56» надало аналогічні договори без додатків до них та договір на оренду приміщення, термін якого закінчується до завершення робіт за тендером.

  САД у Житомирській області відхилила ТОВ «Ростдорстрой» та ПП «Автомагістраль». Скаргу останньої на своє відхилення АМКУ відхилив.

  Довідково

  Бенефіціарами одеського «Ростдорстрою» через фірми «Оттема» (Угорщина) та «Мурфілд Індастріз Ел.Пі» (Кіпр) є Євген Коновалов і Юрій Шумахер – депутат Одеської міськради від партії «Довіряй ділам» мера Одеси Геннадія Труханова.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 25/06/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework