У Житомирській обласній лікарні три відділення поновили роботу, ще одне – лишається на карантині

  У Житомирській обласній лікарні ім. О.Ф.Гербачевського повністю відновили роботу відділення кардіохірургії, інтенсивної терапії та хірургії, які були закриті на карантин. Лишається закритим відділення лапароскопічної хірургії.

 

  Про це 26 червня під час брифінгу розповів керівник обласного управління охорони здоров'я Микола Суслик, передає suspilne.media.

  За його словами, всьому медичному персоналу, який не був інфікований на момент закриття відділень, провели тестування на коронавірус:

  "Результати діагностики показали, що вони можуть працювати. Відділення кардіохірургії, інтенсивної терапії та хірургії відкриті і працюють у звичному режимі для надання ургентної допомоги".

  В обласній лікарні лишається закритим на карантин відділення лапароскопічної хірургії. Микола Суслик каже, що в ньому виявили один випадок інфікування серед молодшого медичного персоналу.

  Також на карантин закрили хірургічне та мамологічне відділення обласного онкологічного диспансеру, де виявили п'ять випадків інфікування COVID-19. Інші медичні заклади працюють у звичному режимі.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework