У Житомирі рятувальники гасили пожежу в квартирі, захаращеній непотребом

  Житомирські рятувальники 24 червня гасили пожежу в двокімнатній квартирі, повністю захаращеній непотребом. Рятувальників викликали сусіди. Власницю квартири врятували – від госпіталізації жінка відмовилася.

   У коментарі Суспільному головний інспектор сектору запобігання надзвичайним ситуаціям Житомирського міського відділу управління ДСНС в області Олександр Мальований розповів, що повідомлення про задимлення однієї з квартир на 4 поверсі п’ятиповерхівки на Польовій надійшло о 10.35. Рятувальників викликали сусіди власниці квартири, що горіла. Гасити пожежу відправилися два відділення рятувальників.

  "Прибувши до місця події о 10:42, рятувальники в складі ланки газодимозахисної служби провели розвідку всередині задимленого приміщення квартири, яка ще й повністю була захаращена речами, та виявили літню жінку, 1943 року народження, евакуювавши її на свіже повітря. Осередок загоряння знаходився в приміщенні кухні, яке також було вщент заповнене старими речами до рівня підвіконня", – розповів Олександр Мальований.

  За його словами, власниця квартири відмовлялася покидати задимлену на той час оселю:

  "Про причини пожежі власниця квартири, де сталася пожежа, нічого не сказала. Вона взагалі відмовлялася виходити із уже задимленого приміщення. Але рятувальники вивели її на свіже повітря. Взагалі, рятувальників викликами саме сусіди жінки, які відчули запах диму, вийшли у під'їзд і побачили, що дим іде саме із цієї квартири. Власницю квартири оглянули лікарі швидкої – загроз життю та здоров'ю жінки не було і вона сама відмовилася від госпіталізації".

У Житомирі рятувальники гасили пожежу в квартирі, захаращеній непотребом

  Олександр Мальований каже, що у квартирі вогонь знищив 5 квадратних метрів старих речей та майна в приміщенні кухні. Щоб добратися до осередку, рятувальникам довелося повикидати речі з коридору, який також був повністю захаращений.

  Загалом, на ліквідацію пожежі залучали 8 рятувальників та 2 одиниці пожежної техніки.

Фото надане пресслужбою Житомирського міського відділу Управління ДСНС України в Житомирській області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework