У Житомирі відновлили рух автобусного маршруту №10 та змінили рух маршрутки №3

  З 27 червня у Житомирі відновили рух маршрутки №10, яку минулого року об’єднали з приміським маршрутом №110 та на прохання трамвайно-тролейбусного управління змінили маршрут руху автобуса №3.

   Про це Суспільному розповів очільник міського управління транспорту і зв’язку Костянтин Підпокровний. За його словами, маршрут №10 відновили, враховуючи рішення голови облдержадміністрації повернути приміські маршрути до обласної транспортної мережі:

  "Враховуючи те, що ми повернулися до старих правил гри, тобто поділу маршрутів на міські та приміські, місто відновлює роботу маршруту №10".

  Зміни в русі маршруту №3 будуть тимчасовими, каже Костянтин Підпокровний:

  "Враховуючи те, що через капітальний ремонт доріг в нас майже другий місяць не курсують тролейбуси в район Корбутівки, щоб посилити цей напрямок – змінюється схема маршруту, але до відновлення руху тролейбусів".

  Маршрут руху автобуса №10: вул. Андріївська – вул.Покровська – вул.Київська – вул.Вокзальна – вул.Вітрука – вул.Селецька – вул.Жуйка – Обласна дитяча лікарня.

  Новий маршрут руху автобуса №3: проспект Миру – вул. Перемоги – вул. Домбровського – вул. Покровська – вул. Львівська – вул. Небесної Сотні – вул. Київська (вул. Хлібна – вул. М. Грушевського) – майдан Соборний – вул. Леха Качинського – вул. Чуднівська – Гідропарк.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework