Близько 500 учасників АТО отримали земельні ділянки в Оліївській громаді: В ОТГ вичерпалися можливості забезпечення земельними ділянками

  Від початку створення Оліївська об’єднана територіальна громада надає підтримку Ветеранам АТО, дякуючи за той Подвиг, який вони здійснили, захищаючи державний кордон України, забезпечуючи мир та стабільність на нашій землі.

   За цей час близько 500 учасників АТО  набули право користування земельними ділянками на території Оліївської сільської ради (під житлову забудову, садівництво, ведення особистого селянського господарства), - повідомляють в  пресслужбі Оліївської ОТГ.

   Зокрема, на 34-й сесії було надано дозвіл на відведення земельної ділянки площею 3,8 га під садівництво для 61 Ветерана АТО та сімей полеглих Героїв. На черговій сесії 26 червня депутати проголосували за значне збільшення площі наданої земельної ділянки для Учасників АТО і їхніх родин, з метою додаткового збільшення розміру кожної ділянки.

  Враховуючи вищеописані об’єктивні обставини, у Оліївської сільської ради вичерпалися можливості забезпечення земельними ділянками учасників АТО. У зв’язку з цим, депутатський корпус закликає ветеранів АТО з питанням виділення земельних ділянок звертатися до інших об’єднаних громад, які ще не включилися в процес забезпечення земельними ділянками Захисників України. В Оліївській сільській раді надалі готові надавати ветеранам іншу підтримку в рамках своїх повноважень та з урахуванням своїх можливостей.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework