×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Колектив «ЕК «Житомиробленерго» зібрав для пораненого колеги понад 80 тис грн.

Наприкінці січня 2015 року ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» було оголошено акцію по допомозі пораненому в АТО електромонтеру з експлуатації розподільчих мереж Брусилівського РЕМ Козлюку П.О.,

якій був призваний на службу 19.06.14 р.

Як повідомляють у «ЕК «Житомиробленерго», 22 річний боєць ЗСУ отримав численні поранення під час бою за Донецький аеропорт. Наразі перебуває в Дніпропетровському шпиталі, де переніс операції по видаленню сколків снаряду. Стан Козлюка стабільний, але на хлопця ще чекають випробування – досі не видалено сколки снаряду, які знаходяться в безпосередній близькості до життєво важливих органів. Крім того, у хлопця важке поранення руки.

В результаті акції трудовим колективом ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» було зібрано й передано батькам Козлюка Павла 66 992 грн., крім того трудовий колектив його рідного Брусилівського РЕМ, який і розпочав цю акцію, зібрав 6500грн.

Правлінням ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» було виділено на лікування Козлюка П.О. 10 000 грн, також до акції долучилася профспілка енергопостачальної компанії, яка надала ще 1000грн.

Тож станом на 10 січня загальна сума допомоги Павлу Козлюку становить 84492 грн.

n 1102152946

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework