×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Українські військові виходять із Дебальцевого

Українські військові залишають Дебальцеве. Про це повідомила журналістка Громадського Анастасія Станко. Виведення військ почалося сьогодні о 6-й ранку після відповідного наказу.

Багато хто виходить з міста пішки – вже по трасі на Артемівськ їх підбирають українські підрозділи, - повідомляє Громадське.

Всі частини проривалися з боєм, розвідка пробила дорогу.

128-ма бригада та 40-й батальйон територіальної оборони «Кривбас» залишають місто пішки. Також, журналісти Громадського зустріли на трасі батальйон МВС "Львів".

Бійці «Кривбасу» кажуть, що п’ять діб нічого не їли. Були в оточенні в Новогригорівці, під постійним мінометним обстрілом. Село, за словами військових, «стерли з лиця землі».

Село 8 Березня розбили бойовики, потім переслідували українські підрозділи, півколони попало під обстріл.

За словами військових, поки що не всі українські формування змогли вийти з Дебальцевого. Зсередини міста їх прикривають 3-й і 8-й полки спецназу.

Трасу перекрили перед поворотом на Світлодарськ, далі вона обстрілюється. Зараз трасою їдуть багато "швидких", які забирають поранених, їх багато, проте точну кількість наразі назвати важко. Поранених везуть в шпиталь в Артемівську. В тому ж напрямку прямують військові з Дебальцевого.

Журналісти Громадського з посиланням на військових стверджують, що коридору не існує - дорога постійно обстрілюється. Місцеві мешканці також не можуть виїхати з міста.

n 1802153045 1

n 1802153045 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework