×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Тетяна Герасимчук: Герої Небесної Сотні гідні того, аби їхніми іменами називали вулиці та школи

Житомирщина готується до відзначення Дня Героїв Небесної Сотні 20 лютого. Після Революції Гідності минув рік, а в серцях багатьох жителів нашої області живе пам’ять про людей, які рішуче розпочали змінювати Україну.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

На жаль, у круговерті тих подій загинули щирі патріоти Батьківщини, серед яких і четверо наших земляків героїв-житомирян.   Про своє бачення подвигу Героїв Небесної Сотні розповіла громадська активістка, голова молодіжної громадської організації «Фонд співробітництва та ініціатив» Тетяна Герасимчук.

«Майдан – це не територія, а явище, яке пройшло через серце і свідомість українців. Небесна Сотня – символічна назва, бо насправді героїв, які полягли за Україну, більше. Вони свідомо йшли на подвиг, знаючи, що можуть не вижити. Це люди, які гідні того, аби їхніми іменами були названі вулиці та школи. Завдяки Небесній Сотні світ дізнався про Україну. Наша держава – це не якась частина, а повноцінна країна на карті світу зі своєю історією боротьби за незалежність», - вважає Тетяна Герасимчук.

Громадська активістка переконана, що змінювати Україну розпочала молодь. Саме молоді люди продемонстрували впевненість в тому, що вони роблять правильно, віру та любов до Батьківщини.

Тетяна Герасимчук наголошує: «Завдяки подіям на Майдані і подвигу Героїв Небесної Сотні я відчула зміни у своїй сім’ї. Мій шестирічний онук знає Гімн України, чим я у такому віці не могла похизуватися, а старший син пішов добровольцем в зону проведення АТО. Переконана, що здолати агресора ми можемо лише єдністю».

n 1802153053

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework