×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бійці 30-ї бригади вийшли з Дебальцевого

Про це сьогодні, 18 лютого, повідомив у своєму зверненні Президент України Петро Порошенко.

Наші земляки разом із бійцями 128-ї бригади, 25-го та 40-го батальйону, спецназу, Нацгвардії та міліції завершили операцію з планового та організованого виводу частини підрозділів з Дебальцевого на Донеччині. Таким чином, 80% частин залишили неспокійне місто.  

Глава держави наголосив: «Ми стверджували та довели: Дебальцеве перебувало під нашим контролем, жодного оточення не було, наші частини та підрозділи вийшли планово та організовано. Вийшли повністю з бойовою технікою: танками, бойовими машинами піхоти, самохідними артилерійськими установками, з автомобільною технікою. Командири проводять роботу з особовим складом. Ми чекаємо ще одну колону, одну роту.Залишивши бойові дозорні пости і відвівши їх на нову лінію оборони, залишили собі плацдарм для оборони держави.Це переконливий доказ боєздатності Збройних Сил та ефективності військового командування».

«Внутрішню стабільністьв країні не вдасться розхитати батальйонами «все пропало», батальйонами «все кінець», брехнею про 200 і більше загиблих учора, брехнею про оточені блокпости, про українських військових, які нібито перебувають там без боєприпасів, їжі і води. Це сценарій не український. І впевнений, що ті, хто його розповсюджував, чекали абсолютно іншого результату. Ні, на щастя, сьогодні ми маємо вдало завершену операцію. Будемо мати можливість і далі боронити державу»,- констатував Порошенко.

n 1802153055

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework