×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині затримали вбивцю пенсіонера

До чергової частини Бердичівської міліції надійшло повідомлення від 36-річної бердичівлянки про те, що вона знайшла бездиханне тіло свого вітчима.

На місце події негайно виїхали керівництво та працівники слідчо-оперативної групи міськвідділу.

Як повідомляють у СЗГ УМВС України в Житомирській області, загиблий - 65-річний власник будинку. У помешканні було помітно сліди нещодавнього застілля. На тілі чоловіка експерт виявив ножові поранення, що свідчили про насильницьку смерть.

Відтак, оперативники карного розшуку розпочали низку першочергових оперативно-розшукових заходів задля встановлення обставин трагедії та особи, причетної до вбивства. Водночас дільничні інспектори міліції зайнялися опитуванням мешканців села та перевіркою осіб, які мали кримінальне минуле та схильні до вчинення правопорушень.

У результаті міліціонери встановили, що того вечора у компанії із загиблим перебував 32-річний місцевий житель. Тож правоохоронці вирушили за місцем проживання можливого очевидця чи учасника події, однак вдома вони його не застали.

- У плани чоловіка не входило зустрічатися з правоохоронцями, тому він переховувався у райцентрі, - повідомив начальник Бердичівського МВ УМВС Роман Зайцев. – А тому швидку «зустріч» йому влаштували оперативники карного розшуку. Фактор несподіванки спрацював на користь розслідуванню: чоловік не став нічого вигадувати й одразу дав правдиві свідчення, розповівши про всі подробиці трагічного вечора.

За його свідченнями, під час спільного вживання алкогольних напоїв між ним та загиблим виникла сварка. Саме тоді він дуже розлютився на господаря будинку та, схопивши ніж, декілька разів ударив того у груди. За деякий час, усвідомивши, що вчинив лихе, вирішив втекти та деякий час перечекати.

Підозрюваного було затримано. За фактом убивства триває розслідування кримінального провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

n 1802153059

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework