×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині затримали двох браконьєрів із незаконною зброєю

Двоє жителів області полювали на дичину у Червоноармійському районі за допомогою незареєстрованої зброї. Цей факт був виявлений під час чергового спільного рейду міліціонерів і природоохоронців.

Походження вилученої вогнепальної зброї нині з’ясовується.

Нещодавно правоохоронці виявили двох озброєних чоловіків неподалік фермерських угідь с.Червоносілки Червоноармійського району, - повідомляють у СЗГ УМВС України в Житомирській області.

Втім під час перевірки документів з’ясувалося, що жоден з полювальників не може надати необхідних підтверджень реєстрації зброї, оскільки таких немає взагалі. За цих обставин на місце події було викликано слідчо-оперативну групу місцевого райвідділку міліції.

– Затриманими виявилися 27-ми та 31-річний жителі Червоноармійського та Баранівського районів. За їх словами, вони сподівалися вполювати дикого кабана у полі, - повідомив начальник Червоноармійського РВ УМВС Віктор Лисюк.

Відтак у чоловіків правоохоронці вилучили вогнепальну нарізну зброю типу карабін Мосіна із чотирма набоями калібру 7,62 мм, а також мисливську гладкоствольну рушницю 16 калібру, які наразі направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

І якщо, відповідно до чинного законодавства, власник мисливської рушниці відбудеться адміністративним покаранням, то іншому чоловікові, в якого вилучено нарізну зброю, доведеться нести кримінальну відповідальність. Нині за фактом незаконного поводження зі зброєю розпочато досудове розслідування.

Обидва чоловіки пояснили, що придбали рушницю та карабін нещодавно і вирішили без реєстрації випробувати їх на полюванні. Втім нині це перевіряється.

n 1902153066

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework