×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Свою роботу розпочала 23 сесія «Школи місцевого самоврядування»

17 березня у Житомирській міській раді роботу розпочала 23 сесія «Школа місцевого самоврядування».

Освітня муніципальна молодіжна програма вже 15 років працює з молоддю в питаннях обізнаності щодо місцевого самоврядування та функціонування підрозділів міської ради.

Мета програми полягає в тому, щоб активізувати молодіжну ініціативу з наступним залученням молоді міста до практичної політики самоврядування. Слухачами «Школи місцевого самоврядування» можуть бути молоді люди віком від 16 до 35 років.

Курс навчання поділяється в два етапи: теоретичний блок, що проходить 1,5 місяці та є обов’язковим, аби отримати сертифікат про закінчення Школи, та практичний, який є не обов’язковим.

Навчальний план побудований так, щоб учасники змогли зрозуміти життя та функціонування міста, дізналися історію рідного краю та пізнали вагомість роботи міської ради. «Школа місцевого самоврядування» є прямим діалогом з представниками влади.

Цього року учасниками Школи стали 73 активні особистості, які у майбутньому будуть визначати політику Житомира. Загалом за час дії програми сертифікати успішності отримали понад 1500 чоловік.

Засновниками Житомирської освітньої муніципальної молодіжної програми «Школа місцевого самоврядування» є Житомирське міське об’єднання громадян «Рідне місто», Житомирське міське молодіжне громадське об’єднання «ХХІ Платформа» та Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської Ради.

На відкритті 23 сесії був присутній заступник міського голови Олександр Бочковський.

Лілія Мельник

Фото – Вікторія Васильченко

l 17031582 1

l 17031582 1

l 17031582 1

l 17031582 1

l 17031582 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework