×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині працівник військкомату за 1,5 тис доларів допомагав військовозобов’язаним ухилитись від мобілізації

Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України спільно з працівниками Управління Служби безпеки України в Житомирській області викрито діяльність групи осіб, які за гроші «допомагали» військовозобов’язаним ухилитись від мобілізації.

Про це повідомляє управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

Так, задокументовано факт отримання неправомірної вигоди співробітником Житомирського обласного військкомату за попередньою змовою з двома посередниками – працівника органів внутрішніх справ та цивільної особи.

Зокрема, учасники цієї групи схилили призовника до дачі неправомірної вигоди в розмірі 1500 дол США за ухилення від призову за мобілізацією.

За отриману винагороду працівник обласного військкомату вилучив з особової справи військовозобов’язаного його облікову картку, оригінал якої надав йому на руки.

Усі члени групи затримані та на цей час підготовлено клопотання до суду щодо обрання стосовно них запобіжного заходу – тримання під вартою.

Військовою прокуратурою гарнізону до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди службовою особою за попередньою змовою групою осіб).

Довідково: Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

n 0304153751

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework