×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Новограді-Волинському створили Центр допомоги учасникам АТО

Згідно розпорядження міського голови від 31.03.15 № 57 (о) створено Центр допомоги учасникам антитерористичної операції.

1 квітня під головуванням заступника міського голови – начальника управління праці та соціального захисту населення міської ради Лариси Шутової з даного приводу відбулося засідання робочої групи Центру.

Про це повідомляється на сайті Новоград-Волинської міської ради.

Лариса Шутова ознайомила присутніх з Положенням про Центр, який є тимчасовим дорадчим - консультативним органом, утвореним для здійснення своїх повноважень з питань, пов’язаних із наданням допомоги учасникам АТО, сім’ям загиблих, військовим частинам та іншим військовим формуванням. А також у зв’язку з необхідністю координації дій волонтерів і громадських організацій, які надають допомогу учасникам АТО та їх сім’ям. Основними завданнями Центру є забезпечення координації дій виконавчих органів міської ради, представників бізнесу, волонтерів, громадських організацій, які надають допомогу учасникам АТО та підготовка пропозицій щодо вирішення проблемних питань учасників АТО.

Центр відповідно до покладених на нього завдань надає консультації з питань оформлення соціальних пільг відповідно до чинного законодавства; сприяє в наданні медичної та психологічної допомоги, отриманні матеріальної допомоги, транспортуванні осіб, які не можуть самостійно пересуватись або потребують постійного догляду. Надає консультації в працевлаштуванні, розв’язанні нагальних соціально–побутових проблем, одержанні земельних ділянок в межах наданих повноважень; вирішує інші питання в межах наданих повноважень.

Чергування відповідальних працівників здійснюється на першому поверсі Новоград–Волинської міської ради в кабінеті №1, за адресою: вул. Шевченка, 16, м. Новоград–Волинський, щоденно крім вихідних з 9.00 до 16.00 години, обідня перерва з 12.00 по 13.00 години, контактний телефон (04141) 5-24-79.

n 0304153765

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework