×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

За добу виявлено 12 артснарядів та 1 авіабомбу

Упродовж минулої доби в трьох районах області було виявлено вибухонебезпечні предмети. Найнебезпечнішу знахідку було виявлено поблизу села с. Раківщина Овруцького району.

Керівник місцевого сільськогосподарського товариства оглядав поле і побачив, що із землі видніється якийсь великий підозрілий предмет. Підійшовши ближче, він припустив, що знахідка схожа на бомбу. Не зволікаючи, чоловік сповістив про це службу порятунку «101». Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику, ідентифікували підозрілий предмет як 15-ти кілограмова авіаційна бомба (АО-15) часів минулої війни.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

Крім того 7 вибухонебезпечних предметів було знайдено у Радомишльському районі. Зокрема, у с. Верлок – одну протитанкову міну та два 76-ти міліметрові артилерійські снаряди. Ще 4 ідентичні артснаряди виявили безпосередньо в Радомишлі. В обох випадках компанії із молодих людей вибралися до лісу на відпочинок. Облаштовуючи місце для розпалювання вогнища, вони відкопали підозрілі знахідки, що могли становити небезпеку. Випробовувати долю молодики не стали, а одразу повідомили фахівців.

Також «врожайним» став день для с. Бехи Коростенського району. Там до місцевих рятувальників надійшло повідомлення про виявлення 6 артилерійських снарядів калібром 120 мм часів минулої війни. Селяни натрапили на ці боєприпаси також поблизу лісу.    

Усі виявлені боєприпаси група піротехнічних робіт знищить протягом найближчого часу.  

n 1504153928

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework