×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

При в'їзді в Баранівку висадили майже 300 саджанців каштанів

9 квітня ліквідатори аварії на ЧАЕС висадили при в'їзді в Баранівку зі сторони Новограда-Волинського 268 саджанців каштанів, що відповідає кількості чорнобильців-ліквідаторів з Баранівського району.

Про це «місто Баранівка» повідомив голова Баранівської районної спілки «Чорнобиль-94» Валентин Майданюк.

"Знаменно, що посадка каштанів відбулася саме тепер, коли в Україні проходить акція «Посади дерево». До того ж ми переслідували ще й чисто екологічну мету, аби оздоровити наше місто і зробити його ще кращим. Від імені спілки дякую всім, хто взяв участь в акції. Висловлюю сподівання, що деревця приймуться, підуть вріст і будуть радувати людей духмяним цвітом. А невдовзі над шляхом гордо стоятимуть величаві дерева. Адже всі ми робили цю справу з відкритою душею і щирим серцем", - розповів Валентин Майданюк.

Безпосередню участь у цій акції взяли 23 чорнобильці, яким допомагали працівники КП «Баранівка-міськводоканал», міського Будинку культури, міської ради, ветеринарної медицини району, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), учні та викладачі професійного ліцею, а також вихованці школи мистецтв.

Робочим інвентарем та технікою допомогли учасникам акції Баранівська міська та районна ради, а саджанцями каштанів забезпечило ДП «Баранівське лісомисливське господарство».

n 2004154000

n 2004154000

n 2004154000

n 2004154000

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework