×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині піротехніки знищили 369 артснарядів часів минулої війни

Як повідомлялося раніше, 16 квітня на пункт зв’язку 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Овруч надійшло повідомлення від служби «102» про несанкціонований вибух артснаряду у селі Шоломки.

Надзвичайна подія трапилася на подвір’ї приватного помешкання, внаслідок чого загинув чоловік. Він намагався розпилити 120-міліметровий вибухонебезпечний предмет бензорікатом і як наслідок той здетонував.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

До місця пригоди оперативно прибули фахівці ДСНС, які оглянувши територію, почали знаходити десятки боєприпасів. У результаті пошукових робіт, вдалося виявити 369 артилерійських снарядів часів минулої війни. 22 квітня група піротехнічних робіт Управління ДСНС Житомирщини знищила усі боєприпаси в спеціально відведеному для цього місці.

Враховуючий такий прикрий інцидент, рятувальники Житомирщини застерігають населення: НЕ ПОВТОРЮЙТЕ ПОДІБНИХ ПОМИЛОК! Боєприпаси – це не ті предмети, які варто колекціонувати. Помітивши вибухонебезпечний предмет або щось зовні схоже на нього – негайно телефонуйте за номером «101». Не випробовуйте долю – не чіпайте його! В жодному разі не можна розбирати чи розпилювати боєприпаси. Самостійно не переносьте та не перекочуйте їх з місця на місце. Не збирайте та не здавайте такі предмети в металобрухт. Убезпечте від біди себе та своє оточення!   

n 2304154051

n 2304154051

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework