×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

42 випускника Національної академії внутрішніх справ отримали дипломи правознавців. ФОТО. ВІДЕО

В обласному УМВС урочисто привітали випускників Житомирського відділення Навчально-наукового інституту заочного навчання Національної академії внутрішніх справ із професійним стартом в якості правознавців.

Другий рік поспіль слухачі міліційного вишу звітують про закінчення навчального закладу безпосередньо в обласному Управлінні Міністерства внутрішніх справ, де й продовжуватимуть працювати у сфері правоохоронної діяльності.

23 квітня 42 випускники, серед яких дільничні, інспектори ДАІ та патрульної служби, отримали дипломи бакалавра права.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Вітання ректора Національної академії внутрішніх справ Володимира Чернєя присутнім озвучив керівник Житомирського відділення Андрій Кротюк:

- Сьогоднішній випуск відбувається у час докорінних змін суспільства і це вимагає від кожного з вас консолідації зусиль, професіоналізму та самовіддачі. Юридична справа є особливою тим, що вимагає постійного навчання та вдосконалення знань.

Заступник начальника УМВС України в області Микола Юсковець, вітаючи від імені колегії обласного Управління випускників, відзначив, що отримання диплому – це результат багатьох зусиль кожного з них після прийняття рішення про підвищення свого професійного та життєвого рівня.

n 2304154055

n 2304154055

n 2304154055

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework