×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині у ході місячника роззброєно понад тисячу осіб

У результаті профілактичних заходів, направлених на припинення незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухових речовин, правоохоронці вилучили у полісян понад 60 одиниць вогнепальної зброї та ще 34 – спеціальних засобів, у тому числі й пристроїв для відстрілу гумових куль.

Увесь цей арсенал громадяни здали добровільно.

Упродовж квітня на території Житомирщини триває місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових речовин. Правоохоронці закликають жителів області добровільно здати до міліції усі небезпечні предмети та речовини, - повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Разом з тим, працівники міліції перевіряють наявну інформацію про незаконне зберігання заборонених і небезпечних предметів, проводять огляди домогосподарств жителів регіону, а зовнішні наряди міліції, які несуть службу із забезпечення правопорядку на вулицях населених пунктів й автодорогах, оглядають підозрілі транспортні засоби.

Працівники Коростенського міськвідділу міліції виявили у сторожці 26-річного працівника місцевого підприємства газовий револьвер. Чоловік не мав дозволу на право його носіння, тож зброю було вилучено та направлено на дослідження.

У Баранівському районі оперативники карного розшуку вилучили з будинку 20-річного місцевого жителя 12 ножів та саморобний пристрій у вигляді пістолету. Експерти підтвердили, що вогнепальна зброя є цілком придатною для стрільби.

Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за фактами незаконного поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами (ст. 263 Кримінального кодексу України). За чинним законодавством, подібні дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

n 2304154059

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework