×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирська область вже почала зведення шести фортифікаційних споруд біля сіл Тошківка і Різниківка на території АТО

До 15 травня, кожна область має повністю побудувати фортифікаційні споруди на території АТО. Вогневі опорні пункти стануть ключовими у забезпеченні цілісності нашої держави, збереження життя і здоров'я військовослужбовців та мирних жителів.

Голови облдержадміністрацій персонально відповідають за темпи та якість будівництва об'єктів захисту. Керівник області Сергій Машковський контролює роботи із першого дня будівництва, - про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Так, Житомирщина вже розпочала зведення фортифікаційних споруд - шести біля сіл Тошківка і Різниківка на території АТО та однієї на Житомирському військовому полігоні, де 25 квітня був керівник області.

Голова ОДА Сергій Машковський найближчим часом планує особисто проконтролювати будівництво фортифікаційних споруд, що будуть знаходитися на передовій.

До моменту будівництва в області проведена серйозна підготовка - створено координаційний штаб, який постійно контролює етапи зведення споруд, проведено обстеження ділянок для безпеки роботи бригад, доставлено на місця необхідні матеріали та техніку, підписано договір між облдержадміністрацією та Міноборони щодо початку робіт, проведено передоплату на виконання робіт.

"Житомирщина працює за графіком у будівництві фортифікаційних споруд. Наше завдання - не лише вкластися у терміни будівництва, а й якісно виконати роботи. Адже від цього залежатиме життя військових і збереження миру в Україні. Сьогодні кожна область має спрацювати як єдина команда й не допустити проникнення ворога у мирні регіони", -зазначив Сергій Машковський.

Голова облдержадміністрації відзначив професіоналізм та мужність працівників бригад, які зараз на передовій демонструють не лише фаховість у будівництві військових об'єктів, а й витримку працювати поблизу обстрілів.

n 2704154096

n 2704154096

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework