×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі знову шукали вибухівку

У регіоні постійно тривають спеціальні заходи з протидії озброєній злочинності та недопущення проявів сепаратизму, попередження терористичних загроз. Але спокій і мир у нашому домі залежить від кожного з нас.

Прикладом небайдужості житомирян до безпеки власної та оточуючих стало повідомлення, яке надійшло до міліції 27 квітня близько 10 години про виявлення під вікнами жилого будинку на центральній вулиці міста предмета, який видавав підозрілі звуки. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Житомирського міськвідділу, вибухотехнічна та інші зацікавлені екстрені служби.

Про це повідомляє УМВС України в Житомирській області.

Під час огляду території біля будинку експерти виявили на клумбі музичну скриньку, яка працювала на акумуляторах. Жодної загрози для людей ця річ не становила.

Міліція закликає жителів Житомирщини й надалі виявляти активність і громадську свідомість. Повідомте до міліції про всі відомі чи виявлені вами факти появи підозрілих осіб, віднедавна тимчасово проживаючих на вашій вулиці чи в будинку. Звертайте увагу на залишені без нагляду тривалий час транспортні засоби, нічийні валізи, пакунки тощо. У разі появи у вас обґрунтованих підозр щодо небезпечності ситуації відразу телефонуйте за номерами (0412) 47-75-73 або «102».

n 2704154111

n 2704154111

n 2704154111

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework