×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Учасники АТО навчали курсантів ЖВІ особливостей сучасного бою

23 та 24 квітня 2015 року на базі 37-го загальновійськового полігону високомобільних десантних військ із курсантами 4-го курсу військового інституту було проведено ротно-тактичне навчання.

Як повідомляє прес-служба Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова, у ході навчання бойовим досвідом із курсантами ділилися офіцери-учасники антитерористичної операції. Вони навчали курсантів особливостей сучасного бою та навичок виживання під час масованих мінометних та артилерійських обстрілів.

Також під керівництвом викладачів кафедри тактики та бойового забезпечення курсанти практично відпрацьовували питання: дії ротно-тактичної групи у складі сил з прикриття ділянки державного кордону, дії ротно-тактичної групи на марші та під час зайняття вигідного рубежу, боротьба з незаконними збройними формуваннями, ведення оборонного бою, перехід у наступ, вихід з бою та відхід, подолання заражених ділянок місцевості тощо. Належну увагу також було приділено відпрацюванню практичних навичок із тактичної медицини.

За підсумками ротно-тактичного навчання курсанти, які на відмінно виконали навчально-бойові завдання, були заохочені командирами. Це старші сержанти Сергій Криворот, Олексій Сидоренко, Віталій Верешко, сержант Ігор Кифак, старший солдат Микола Богдан, солдат Алішер Мірзаєв та багато інших.

n 2704154112

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework